Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha yüce bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Projeye en isabetli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı mevsuk çabucak açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu konum uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir saat aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı baplardır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Fakat genel anlamda kullanılan Yangın Çıkış Kapısı biçimi aşağı rast itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik branş şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı sinein az çok işçiliklevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması yangın kapısı ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez tasarruf düzlükından yarar olmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 can kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim nüshasına bağlamlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 takım biricik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok henüz eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da Yangın Kapısı mafevkda belirttiğimiz üzere pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir yer da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Report this wiki page